Teren za mali fudbal u selu Ribare

U najvećem jagodinskom selu Ribare, otvoren je teren za mali fudbal koji za podlogu ima veštačku travu. Inicijator izgradnje ovog sportskog kompleksa je predsednik Skupštine grada Jagodina, Dragan Marković Palma. Ovo je još jedan u nizu napora  jagodinske lokalne samouprave da izgradnjom sportskih objekata doprinese uređenju seoskih sredina.

Teren se nalazi u dvorištu Osnovne škole ,,Ljubiša Urošević’. Dimenzije su standardne – 36×18 metara, a urađen je po najvišim standardima i važećim propisima. Uz teren je dodat i prateći ambijent, kojim bi mogla da se pohvale ne samo srpska sela, već i gradovi širom zemlje. Pored terena za mali fudbal,  kompleks sadrži dečije igralište, mobilijar sa toboganima, mini košarkaški teren i baštenski šah. U sklopu kompleksa se nalazi i mini park sa fontanom i dečija česma u obliku pečurke.

Nakon otvaranja je startovao turnir u malom fudbalu koji će trajati nekoliko dana i u kome će učestvovati ekipe iz Ribara i drugih jagodinskih sela. Za najuspešnije na turniru, po rečima organizatora, su predviđene vredne nagrade.